Gratis Nyhetsbrev

Slik får du kjemperabatt på bensin

Har du gode kort i ermet kan du få store rabatter når du fyller bensin. Cresco Car er kredittkortet som gir deg opp til 4% avslag på bensinen!

Få rabatt på bensinen med Cresco Car

Krig om kredittkortkundene
De siste årene har kampen om kredittkortkundene tilspisset seg kraftig. Med det hyggelige resultat at det er slutt på tiden med skyhøye årsgebyr og at bruken i tillegg koster kjetting.

Les også: Sammenlign Kredittkort

Ikke nok med det. Nå tilbys det til og med kort der man tjener penger på å bruke penger. Og aller hardest synes kampen om bilistene å være - bensinstasjonene har blitt rene bokseringen for kredittkortselskapene.

Fire prosent på tanken

Et av de ledende kredittkortene på markedet, Cresco, har nå kommet med sin nye storsatsing på bensinkort. Med det opplagte navnet Cresco Car, har de laget et kredittkort med store rabatter til deg som bruker bil. Du får hele 4% avslag på bensinen når du bruker kredittkortet som betalingsmiddel. Med en literpris på 11 kr, utgjør dette hele 44 øre per liter! Du får til og med opp til 36% rabatt på dekkjøp, og andre bilrelaterte produkter.

Les mer om Cresco Car

Beste noensinne
Informasjonssjef i Norske Shell, Jacob Olsbø, sier de har åpnet for å kombinere kredittkort og andre rabatter av rent selviske grunner.

- For å si det enkelt: Vi ønsker å selge mye bensin. Og rabatten fra et kredittkort i kombinasjon med våre rabattordninger gir et et fantastisk tilbud til kunden som ikke jeg har hørt om før i hvert fall, sier Olsbø.

Selv om Shell for så vidt ikke er den som betaler ut rabatten i kredittkortet, må selskapet betale en liten payback til kredittkortselskapet. Størrelsen på denne paybacken er avtalt med kredittkortselskapet, men ligger normalt mellom 0,5 og 3 prosent. Med andre ord taper bensinstasjonen noe penger på at kundene betaler med kredittkort fremfor vanlig debetkort eller kontant.

Utgift til inntekts ervervelse
For kredittkortselskapet sin del taper de faktisk penger på at folk betaler bensinen med kredittkortet, ettersom paybacken fra stasjonen er mindre enn rabatten kundene får.

Sammenlign beste bensinkort
KredittkortGuiden har selvfølgelig sett den nye trenden og den harde konkuransen i kredittkortmarkedet. For at du skal få oversikt over de beste bensinkortene, har vi laget en tabell for sammenligning. Slik at du skal finne bensinkortet som gir DEG mest rabatt når du fyller bensin!

Tabellen for sammenligning av bensinkort finner du her!