Gratis Nyhetsbrev

NYHET: Santander Red Visa

Santander Consumer Bank har lansert et nytt og spennende kredittkort på det norske markedet. Santander som for alvor ble kjent i norge når de lanserte sitt gebyrfrie kredittkort Gebyrfri Visa, har nå lansert Santander Red Visa som tar et oppgjør med høye renter. Santander Red gir deg inntil 100 000 kr i kredittgrense, 50 dagers betalingsutsettelse og en lav effektiv rente på 15,94 %. Santander vil ikke at du skal betale for ting du ikke kommer til å bruke, og har derfor laget dette kredittkortet som bare skal være enkelt, billig og lett å bruke.


Viss vi ser vekk fra kredittkort som krever at du bytter bank, eller at du er med i en spesiell interesseorganisasjon er Santander Red Visa en klar vinner på vår sammenligning av kredittkort. Med den lave effektive renten tror vi i KredittkortGuiden at Santander Red vil bli det foretrukne kredittkortet til hverdagsbruk, og et kort du ikke trenger å bekymre deg for å bruke. Bare se på dette eksempelet hvor personen som kjøper en vaskemaskin med kredittkortet velger å betale tilbake over en 6 måneders periode:

Du kan bruke ditt Santander Red Visa i nær sagt alle butikker du bruker til daglig, inkludert en rekke dagligvarebutikker som i de fleste OBS, Kiwi, Meny, Spar, Joker og Ultra butikker.

Bruk Santander Red når du:

  • Ønsker større fleksibilitet i hverdagsøkonomien (slå til på et godt tilbud)
  • Har behov for en reserve (vaskemaskinen ryker etc.)
  • Ønsker bedre sikkerhet (handel på internett, kjøp av reiser etc.).
  • Er på reise (vanligvis bedre valutakurser på Visa-kort enn når du veksler før du drar)
  • Om du har utlegg i forbindelse med jobben
  • Behov for en gunstig betalingsutsettelse.

Les mer om Santander Red, eller sammenlign med andre kredittkort