Gratis Nyhetsbrev

Kona fikk stripperegning

Regningen for en natt på en islandsk strippeklubb kom på hele 9595 kroner. Som om ikke det var nok, hadde mannen vært så lur å betale med konas kredittkort.

Kona fikk strippereging

Hva slags etterspill saken fikk da kona leste fakturaen fra kortselskapet kan man bare gjette seg til. At hun var misfornøyd med regningen er imidlertid på det rene, ettersom hun klaget saken inn for Bankklagenemnda. Ifølge klagen hadde mannen bare kjøpt drikkevarer for under 100 kroner i løpet av de to kveldene. Den heftige regningen måtte derfor skyldes at noen hadde skrevet under med falsk signatur.

«Hvis så var tilfellet, er det imidlertid etter Bankklagenemndas oppfatning en påfallende omstendighet i saken at bilagene er signert med hans navn, og ikke med hans kones navn, hvilket var navnet som sto trykt på kortet», skriver nemnda, som konkluderer med at mannen mest sannsynlig har signert selv.

Ikke den eneste
Skyhøye regninger etter besøk på strippeklubber er etterhvert en gjenganger i Bankklagenemnda. Tidlig i fjor behandlet nemnda en klage fra en mann som hadde fått 12 regninger på tilsammen 70 748 kroner på en nattklubb i Reykjavik. Nemnda trodde ikke noe på at mannen var blitt dopet og svindlet, slik han selv påsto.